FIETS ACCESSOIRES

2Wieler Floriande logo

Fietstassen

Wat voor fietstas zou je graag willen? We hebben veel verschillende soorten en maten.

Dubbele fietstassen, enkele fietstassen, stuurtassen, trekking fietstassen, schoudertassen, afpaktassen, bagagetassen, kofferfietstassen.

Kom langs om de voorraad te bekijken of laat je adviseren.

Fietskratten / manden

Super handig een fietskrat! We hebben ze in alle kleuren en materialen.

Wil je een mand van riet? Een plastic krat? Of misschien van hout of ijzer? Een open of gesloten krat? Een vaste krat of een afneembare (handig voor boodschappen)

Kom langs om de voorraad te bekijken of laat je adviseren.

Fietssloten

Jouw mooie fiets wil je graag voor jezelf houden. Natuurlijk leen je hem wel uit aan vrienden en familie maar voor de rest moet hij gewoon altijd ter beschikking staan voor jou.
 
Hoe fijn is het om de fiets gewoon bij een trein- of busstation met een gerust hart achter te kunnen laten en later weer terug te vinden op de plek waar jij hem achter liet.
 
Dat kan met de juiste sloten.
laat je adviseren of kies zelf een goed slot uit bij ons in de winkel.
 

Fietsbanden

Of je nu dagelijks je fiets gebruikt voor woon-werk verkeer, fietstochtjes in het weekend, of af en toe helemaal los gaat met je bmx op ruig terrein wij hebben de juiste band voor jou.
 
Voor een mooie prijs en van goede kwaliteit. Kom naar de winkel en kies de juiste band voor jouw fiets of laat je door een van onze medewerkers adviseren.
 

Fietszadels

Voor elke fietstocht is er wel een specifiek zadel te vinden.
Er zijn zelfs speciale heren en dames zadels.
 
Ben je op zoek naar een zadel voor je racefiets? of misschien een heel comfortabel zadel voor lange fietstochten? We hebben zadels met gel of van leer en natuurlijk de reguliere zadels.
 

Fietsonderdelen

In onze winkel hebben we een ruime voorraad aan fietsonderdelen. Voor onderhoud aan de fiets of voor vervanging van onderdelen.

Ebike accu’s, fietsverlichting, fietspedalen, binnenbanden, fietsbellen, fietsbanden, jasbeschermers, snelbinders, fietsderailleurs, versnellingskabels, remkabels, shifters, fietspompen, etc, etc.

Idee

Bestellen.

Neem gerust contact met ons op om te controleren of we het juiste onderdeel in huis hebben. We kunnen bijna alles bestellen en dat duurt meestal niet langer dan een dag. Uitzonderingen daar gelaten. Een beller is sneller!

Adres

2Wieler Floriande

Hemertplein 4

2134 DW Hoofddorp

Tel : 023 – 554 1739

Over ons

2Wieler Floriande is onderdeel van Stichting Ons Tweede Thuis. Een stichting voor mensen met een beperking .

Volg ons

Disclaimer                 |                     © 2023 2Wieler Floriande         |              webdesign Cross Multi Media