E-bikes

E-bike va het jaar 2019
Premium plus ebike HoofddorpBatavus premium ebike Hoofddorp

Premium

Deze premium e-bikes zijn alleen bij Premium dealer te krijgen zoals bij de 2Wieler Floriande. Zoals hiernaast te zien de Batavus Wayz E-go Active Plus en de Batavus Wayz E-go Enviolo. Een comfortabele, luxe en traploos schakelende e-bike.

 

 
Sparta smart ebike Hoofddorp Mt8iBatavus Smart Ebike Hoofddorp

Smart

Met de Smart e-bikes van Batavus als ook Sparta fiets je een heel nieuw tijdperk binnen.

Deze slimme e-bike heeft een gps-verbinding die nauwkeurig al je gereden ritten registreert.

Met de Smart e-bike zie je ook hoeveel calorieën je hebt verbrand, hoeveel CO2 je hebt uitgespaard, krijg je een melding wanneer je de accu moet opladen en meer.

Bij fabricage heeft de Smart e-bike een simkaart gekregen. Via een Connect-app activeer je vervolgens je abonnement, waarna je e-bike altijd connected is.

Uiteraard zijn alle Smart e-bikes voorzien van een track-and-tracemodule via gps. Fietsdieven zijn dus gewaarschuwd!

Batavus woon werk ebike HoofddorpBatavus woon werk ebike Hoofddorp

Woon – werk

De woon-werk fietsen zijn gemaakt om dagelijks comfortabel te reizen voor korte en langere stukken. De krachtige middenmotor zorgt voor een ontspannen rit.
De comfortabele vering onder het zadel en in de voorvork van de Batavus Tria E-go zorgen ervoor dat ook minder goede paden bereden kunnen worden zonder al te veel trilling.
 
De zadelhoogte van de Wayz E-go Control is eenvoudig te verstellen doormiddel van een knop op het stuur. Wanneer je stil staat bij een stoplicht laat je het zadel eenvoudig zakken en sta je met beide benen veilig aan de grond.
Oranje ebike HoofddorpOmafiets ebike Hoofddorp

Lifestyle Fietsen

Een fiets die écht helemaal bij jou past. De lifestyle-fietsen. Ze zijn hip, trendy en stijlvol, en allemaal heel verschillend van stijl.
 
Ben je sportief, of juist stoer? Hou je van comfortabel, 
hou je van je klassiekers of wil je een keer iets helemaal anders?
 
Zeker als je er elke dag gebruik van maakt, wil je een fiets die je kunt laten zien, waar je trots op bent, die bij jou past, waar je graag op fietst.
ebike Toerfiets Hoofddorpebike Toerfiets Hoofddorp

Recreatie

Met de toerfietsen van Batavus en Sparta kun je elk landschap en elke omgeving heerlijk vanaf de fiets verkennen.

Ons uitgebreide assortiment biedt toerfietsen voor alle wensen.

Deze fietsen zijn lekker comfortabel en geven je het gevoel, alsof je dagenlang op twee wielen rond zou kunnen rijden.

Transport Ebike HoofddorpTandem ebike Hoofddorp

Special

Speciale e-bikes zoals de tandem van Sparta Double-I. Daarmee kun je met z’n tweeën eropuit en genieten. Door de ondersteuning van de geruisloze voorwielmotor kan je ook langere afstanden afleggen dan normaal. De voor- en achtervering zorgen voor een comfortabele rit. Of de transport ebike van Batavus de Quip E-go® Extra Cargo waarmee je heel wat kunt vervoeren.
 
Proefrit!
Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om voor aankoop goed te kijken waar u de fiets voor wilt gaan gebruiken en wat u van de fiets verwacht.
Daarom biedt de 2Wieler Floriande de mogelijkheid om geheel vrijblijvend verschillende fietsen uit te proberen.

Bezoek ons

2Wieler Floriande

Hemertplein 4

2134 DW Hoofddorp

Tel : 023 – 554 1739

Over ons

2Wieler Floriande is een onderdeel van Stichting Ons Tweede Thuis. Een stichting voor mensen met een beperking . Met uw aankopen ondersteunt u het werk-leerproject van onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Volg ons

Disclaimer                 |                     © 2021 2Wieler Floriande         |              webdesign Cross Multi Media