Sorry, wij vragen nog even geduld! Momenteel zijn wij druk bezig met onderhoud en het updaten van onze website vandaar dat u momenteel nog niet alle informatie kunt vinden waar u naar op zoek bent. Maar we helpen u graag telefonisch en natuurlijk bent u van harte welkom bij ons in de winkel.

Sportfietsen voor het hele gezin

MERIDA

De naam ‘Merida‘ werd door de man wiens levensmotto was “move with passion and courage“, niet toevallig gekozen. De drie lettergrepen “Me-Ri-Da‘ betekenen zo iets als zinvol of betekenisvol. Het bedrijf heeft zich vanaf het begin tot doel gesteld om uitsluitend mooie en waardevolle producten te maken waarmee iedereen zijn persoonlijke doelen op een zo aangenaam mogelijke manier kan bereiken.

HIGH-END KWALITEIT

Dankzij een Duitse ontwikkelingsafdeling gekoppeld aan Taiwanese productiecompetentie, biedt Merida van kinderfietsen tot high-end racefietsen en elektrische fietsen alles aan, wat de veeleisende fietser tevreden stelt. In het bijzonder zijn we er trots op dat MERIDA jaar voor jaar zijn sportieve ambities waar maakt door de mountainbikers van het MULTIVAN MERIDA BIKING TEAM en de wielerprofs van het TEAM LAMPRE-MERIDA van materiaal te voorzien, waarmee ze regelmatig op het erepodium verschijnen.

SPORTFIETSEN

Er zijn 6 verschillende typen sportfietsen waar uit je kunt kiezen. Elk ook weer met een speciaal heren en dames model. Maar ook voor sportieve kinderen zijn er modellen.

Keuze maken

Het is belangrijk dat je een goede keuze maakt. Kom gerust langs en laat je vrijblijvend inlichten.