Praktische E-bike

2Wieler Floriande logo

Comfortabele kilometervreter

D RULE M5Tb
DRULE M5Tb 1

SPARTA d-Rule M5Tb

€ 2999,00

Met het solide vormgegeven frame, fiets je met de Sparta D-rule M5TB snel en gemakkelijk door het dagelijkse verkeer. De Bosch performance middenmotor is een van de krachtigste motoren van Bosch. Of je de elektrische fiets nou gebruikt voor recreatief gebruik of met zware belading een helling op wilt fietsen, met de Sparta D-rule M5TB is het zeker mogelijk. Het is een zeer praktische fiets met een afneembare accu, weggewerkte kabels, 5 Shimano versnellingen, hydraulische schijfremmen en een dichte kettingkast die ervoor zorgt dat je weinig onderhoud nodig hebt.

Ben je op zoek bent naar een e-bike om veel kilometers mee te maken?

Deze elektrische fiets is geschikt voor de dagelijkse rondjes in de stad, of voor een plezierritjes in het weekend. Je zit rechtop op deze fiets, waardoor je comfortabel en met controle kunt fietsen. De fiets is voorzien van een geveerde voorvork, die het comfort van de fiets verhoogt. Tevens heeft de elektrische fiets een hippe uitstraling.

Wat maakt de Sparta d-Rule M5TB speciaal? 

De Bosch Performance Line middenmotor zorgt voor een prettige ondersteuning tijdens het fietsen en is krachtig genoeg om jou snel van A naar B te brengen. Dankzij de centrale montage van de middenmotor en de centrale montage van de accu aan het frame ligt het zwaartepunt in het midden van de fiets, wat ervoor zorgt dat deze fiets zeer stabiel rijdt. Je kunt kiezen voor een 300, 400 of 500 Wh accu, afhankelijk van je wensen. De gegevens van je rit lees je eenvoudig af van het Bosch Intuvia display. 

De Sparta d-Rule M5TB is voorzien van een Shimano Nexus 5 versnellingsnaaf, een goede versnellingsgroep met 5 versnellingen.

Mocht je vaak in heuvelachtig gebied fietsen raden we een e-bike met minimaal 8 versnellingen aan. Verder is de fiets afgemonteerd met hydraulische schijfremmen, die ervoor zorgen dat je snel tot stilstand kunt komen onder alle weersomstandigheden.

Om het af te maken is de Sparta d-Rule M5TB voorzien van lekbestendige banden, een Abus ringslot, een zijstandaard en verlichting. 

AD Fietstest 2022

Deze fiets is in de AD Fietstest van 2022 beoordeeld met een 7,6.

Het AD testpanel is vooral te spreken over het rijgedrag.

 

DRULE M5Tb 3
Sparta d-Rule M5Tb

MOMENTEEL NIET OP VOORRAAD

WEL SNEL TE BESTELLEN

Adres

2Wieler Floriande

Hemertplein 4

2134 DW Hoofddorp

Tel : 023 – 554 1739

Over ons

2Wieler Floriande is onderdeel van Stichting Ons Tweede Thuis. Een stichting voor mensen met een beperking .

Volg ons

Disclaimer                 |                     © 2023 2Wieler Floriande         |              webdesign Cross Multi Media