Kom jij bij ons werken?

Werk-leerproject

Heb je een beperking? En zou je het vak van fietsenmaker of winkelbediende willen leren? Dan kun je bij ons de opleiding tot fietsenmaker en winkelbediende volgen.

Speciaal voor jou hebben we het filmpje gemaakt wat je op deze pagina kunt bekijken.

 

De werkplaats
We hebben 5 ruime moderne werkplekken voorzien van het juiste gereedschap. De ruimte is prettig verlicht. Hier leer je onder vakkundige begeleiding onderhoud en reparaties uit te voeren aan verschillende fietsen .

De winkel
In de winkel staan verschillende fietsen. Maar ook onderdelen en accessoires. Natuurlijk hebben we er ook een toonbank en een kassa. In de winkel leer je met de klant omgaan, en leer je alles wat je moet weten als winkelbediende.

 

Belangrijke linkjes:
B&W re-intergratie
Stichting ons Tweede Thuis
 

Wil je contact met ons opnemen?

Klik dan op deze link en vul het contact formulier in.

Of bel ons op 023- 554 1739

 

EXTRA INFORMATIE

2Wieler Floriande biedt volwassenen met een lichte verstandelijke beperking die zelfstandig, of met een beetje toezicht, kunnen werken, een afwisselende en uitdagende werkplek.

2Wieler Floriande bestaat uit een winkel en een werkplaats. In de winkel worden fietsen en fietsartikelen verkocht. Als je hier komt werken, help je mee om de spullen in de winkel aan te vullen, de winkel netjes te houden en de klanten te helpen. Je bent vriendelijk en klantgericht en je houdt van af en toe een praatje maken met klanten.

 

Als je in de werkplaats komt werken kun je reparaties uitvoeren aan de binnengekomen fietsen.

Het werk op 2Wieler Floriande kan erg technisch zijn en je moet rekening houden met heel veel staand werk.

 

Bij 2Wieler wordt vijf dagen per week gewerkt van 8.30 tot 15.30 uur. Er zijn minimaal twee medewerkers aanwezig, een bedrijfsleider en een fietsenmaker. Alle medewerkers worden bijgestaan door een jobcoach en zo nodig worden ze ondersteund door een orthopedagoog.

 

Bij 2Wieler Floriande werken we persoongericht. We maken persoonlijk afspraken over je werkdagen en werktijden.

 

2Wieler Floriande heeft naast de winkel en de werkplaats met individuele werkplekken, een magazijn, een inleverpunt voor te repareren fietsen, toiletten, een keuken/kantine en een kantoor dat gedeeld wordt met de medewerkers van cadeau winkel en atelier Eigen Stijl. Er kunnen maximaal tien tot twaalf cliënten werken.

 

2Wieler Floriande ligt in het winkelcentrum van de nieuwbouwwijk Floriande in Hoofddorp. Er zijn diverse winkels en voorzieningen in de wijk en het is goed te bereiken met openbaar vervoer.

 

Voor wie?

Werkproject 2Wieler Floriande is bestemd voor volwassenen, vanaf 18 jaar, met

  • een geldige indicatie VG3,4 of 6
  • IQ >45

Meer informatie

Naast contact met de 2Wieler Floriande kun je ook gerust een afspraak maken met de afdeling Zorgbemiddeling van Ons Tweede Thuis en je laten adviseren door een professioneel team.

0297 – 353 872
zorgbemiddeling@onstweedethuis.nl