Fietsenmaker vacature in Hoofddorp

 

Wij zijn op zoek naar een fietsenmaker  28-32 uur p/w. 

Ben jij een ervaren fietsmonteur? Zoek je een leuke baan in Hoofddorp, binnen een gezellig team? Ben je sociaal, flexibel en sta je stevig in je schoenen? Lees dan verder..

 

Over de 2Wieler Floriande

De 2Wieler Floriande is een erkend Batavus en Sparta dealer, E-bike testcentrum en reparatiepunt. We zitten in de moderne gezinswijk Floriande aan de rand van winkelcentrum Floriande Hoofddorp.

 

De 2Wieler heeft een groot aantal vaste klanten die de winkel bezoeken voor onderhoud, technisch advies en reparatie en voor de aanschaf van een nieuwe fiets.

 

De klanten ondersteunen met hun aankoop en reparaties tegelijk het leer- werkproject van onze deelnemers. De deelnemers hebben een achterstand op de arbeidsmarkt en worden bij hun werkzaamheden ondersteund door 3 rijwielmonteurs en de bedrijfsleider.

 

Met ingang van 1 april 2018 gaat één van onze collega’s met pensioen en daarom zijn wij op zoek naar een ervaren rijwielmonteur.

 

2Wieler Floriande biedt een afwisselende en uitdagende werkplek in een dynamische omgeving. De fietsenwinkel- werkplaats is 6 dagen in de week open, om de week wordt op zaterdag gewerkt.

 

Werkzaamheden

Als rijwielmonteur ondersteun je de deelnemers bij de uitvoering van hun werkzaamheden. De winkelwerkzaamheden bestaan uit het adviseren bij de aankoop van fietsen en aanverwante artikelen en in de werkplaats repareer je zelfstandig fietsen.

 

Wat wij vragen

– sollicitanten met ervaring in de fietsenbranche, in- verkoop van fietsen en het repareren van fietsen en E-bikes hebben onze voorkeur;

– Gewenste opleiding op MBO niveau ;

– je bent sociaal vaardig;

– je bent ondernemend ingesteld, je denkt in kansen en uitdagingen;

– je kunt structuur aanbrengen en dit bewaken voor de deelnemers;

– je kunt zowel individueel als in teamverband werken, je hebt humor en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

– je bent in het bezit van rijbewijs B

 

Wat wij bieden

De functie wordt gewaardeerd in FWG 35. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je van maandag t/m donderdag contact opnemen met de bedrijfsleider, Peter van der Lee, tel. 023 – 5541739. Je brief met CV kun je tot 1 maart richten aan p.vanderlee@onstweedethuis.nl.

De eerste sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 5 maart 2018.

Zie ook: Over ons

Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Online solliciteren

Klik op de link om direct online te solliciteren 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *