Ebike van het jaar 2022

E-bike van het jaar 2022

De Sparta d-RULE ENERGY is perfect voor forensen die een krachtige e-bike zoeken.

De Sparta d-RULE ENERGY is uitgeroepen tot ‘E-bike van het Jaar 2022’!
Deze gave urban e-bike scoorde hoge ogen bij de RAI jury op het gebied van innovatie, rijgedrag, comfort, veiligheid, gebruikte materialen, styling en prijs-kwaliteitverhouding.
 
De echte ‘urban x-factor’ gaf de doorslag.

SPARTA n:LIGHT INNOVATIEVE VERLICHTING

Wil je niet alleen goed zichtbaar zijn in het donker maar ook een echte trendsetter zijn onder de commuters? Ontdek dan Sparta n:LIGHT! Dankzij deze innovatieve verlichting bestaande uit 6 lichtelementen en een heldere bundelverlichting, zien medeweggebruikers je al van mijlenver aankomen! Het geheel is geïntegreerd in de voorvork voor een extra modern en strak uiterlijk. Verder biedt de n:LIGHT headlight een dynamische opstartsequence voor een welkomsteffect. De handige arrival functie zorgt ervoor dat het logolicht na uitschakelen nog even blijft branden. Zo vind je makkelijk je weg naar binnen.

Krachtig en slim

De d-RULE ENERGY is standaard uitgerust met een krachtige Bosch Performance Line Cruise motor die voldoende power biedt voor middellange ritten. De geïntegreerde SP-connect smartphonehouder maakt het mogelijk om de smartphone altijd binnen handbereik te houden.
E-bike van het jaar 2022

Kom hem zelf uitproberen!

Maak nu een proefrit afspraak!

 

e-bike van het jaar 2022
Vanaf : € 3599,00
 

Bron: Spartabikes

Bekijk hier het testresultaat

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *