E-bike van het jaar 2022

De Sparta d-RULE ENERGY is perfect voor forensen die een krachtige e-bike zoeken.

De Sparta d-RULE ENERGY is uitgeroepen tot ‘E-bike van het Jaar 2022’! Deze gave urban e-bike scoorde hoge ogen bij de RAI jury op het gebied van innovatie, rijgedrag, comfort, veiligheid, gebruikte materialen, styling en prijs-kwaliteitverhouding.
 
De echte ‘urban x-factor’ gaf de doorslag. Houdt de 2Wieler Floriande in de gaten om op de hoogte te blijven van de leverbaarheid van de fonkelnieuwe e-bike van Sparta.

SPARTA n:LIGHT INNOVATIEVE VERLICHTING

Wil je niet alleen goed zichtbaar zijn in het donker maar ook een echte trendsetter zijn onder de commuters? Ontdek dan Sparta n:LIGHT! Dankzij deze innovatieve verlichting bestaande uit 6 lichtelementen en een heldere bundelverlichting, zien medeweggebruikers je al van mijlenver aankomen! Het geheel is geïntegreerd in de voorvork voor een extra modern en strak uiterlijk. Verder biedt de n:LIGHT headlight een dynamische opstartsequence voor een welkomsteffect. De handige arrival functie zorgt ervoor dat het logolicht na uitschakelen nog even blijft branden. Zo vind je makkelijk je weg naar binnen.

Krachtig en slim

De d-RULE ENERGY is standaard uitgerust met een krachtige Bosch Performance Line Cruise motor die voldoende power biedt voor middellange ritten. De geïntegreerde SP-connect smartphonehouder maakt het mogelijk om de smartphone altijd binnen handbereik te houden.
Ebike van het jaar 2022

Wil jij meteen op de hoogte zijn als de Sparta d-RULE ENERGY beschikbaar is? Meld je dan nu aan!

Interesse in dé E-bike van het jaar 2022? Wees als eerste op de hoogte!

Maak gebruik van de aanmeldknop en geef aan dat je informatie wilt over de leverbaarheid van de Ebike van het jaar 2022.

Sparta d-Rule Energy 1
Sparta d-Rule Energy 3
Vanaf : € 3399,00
 

Bron: Spartabikes

Bekijk hier het testresultaat