Fietsplezier voor het hele gezin

Sorry, wij vragen nog even geduld! Momenteel zijn wij druk bezig met onderhoud en het updaten van onze website vandaar dat u momenteel nog niet alle informatie kunt vinden waar u naar op zoek bent. Maar we helpen u graag telefonisch en natuurlijk bent u van harte welkom bij ons in de winkel.

De 2Wieler Floriande heeft kinderfietsen van een hoge kwaliteit, voor kinderen van alle leeftijden.

 

Op je eerste kinderfiets van de 2Wieler Floriande

leer je veilig fietsen.

Leeftijd vanaf 1 jaar

CTK Ceety en de Cat S2 Ceety

Premium driewielers met comfortfuncties en multifunctionele duwstang. Bagagebak met transporttas en nog veel meer handige accessoires

Loopauto’s

De loopauto’s zijn zo ontworpen, dat kleine kinderen die al kunnen zitten of lopen, zich intuïtief met deze kunnen voortbewegen en zich zo motorisch verder kunnen ontwikkelen.

Autoped R 03

Hoogwaardige schuimbanden. Stootvaste poedercoating. Standaard. Kinbeschermer. Met een bel, kick-voetrem en een anti-slip voetenplaat

Loopfietsen

De perfecte opstap voor de eerste speelfiets. Het in de hoogte verstelbare zadel en stuur zorgt ervoor dat de loopfiets individueel aangepast kan worden en daardoor beleeft het kind er jarenlang plezier aan.

Booster Step

De Booster step heeft 12 inch banden maar is geschikt voor kinderen die ook op een 16 inch fiets fietsen. De step heeft een stalen frame, een bel, voetrem en een sierkussentje.

Prinses Step

De Prinses step heeft 12 inch banden maar is geschikt voor kinderen die ook op een 16 inch fiets fietsen. De step heeft een stalen frame, een bel, voetrem en een sierkussentje.

Leeftijd 2 – 4 jaar

Alligator

De veiligste, best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland is de Loekie Alligator. De fiets is hoogwaardig afgewerkt, heeft een lichtgewicht aluminiumframe, standaard zijwielen, een terugtraprem en handrem.

Prinses

De schattige 12 inch Loekie Prinses is voor echte meisjes-meisjes. Met een roze frame, roze voordrager, roze bel, roze kettingkast een musthave voor de kleine prinses. Maar ook aan veiligheid ontbreekt het niet bij deze fiets.

Superstar

Een stoere fiets voor stoere meiden! De Loekie Superstar 16 inch is in de kleur blauw en heeft leuke details zoals de panterprint en paarse bel en sterren. De fiets heeft standaard zijwieltjes met handrem en de terugtraprem.

Pick-up

De Loekie Pick-Up heeft een voor- en achterdrager. Standaard is de fiets geleverd met zijwieltjes om eenvoudig te leren fietsen. En deze is nu ook beschikbaar voor de allerkleinsten. De Loekie Pick-Up 12 inch wordt standaard geleverd met zijwieltjes en heeft een voor- en achterrekje.

Booster

De stoere en stevige Loekie Booster 16 inch is voor de kleinste jongetjes die nog met of net zonder zijwieltjes fietsen. Een lichtgewicht blauwe fiets, met rode details voor stoere effecten. De 16 inch Booster wordt standaard geleverd met zijwieltjes die eenvoudig te (de)monteren zijn.

Country Tour

De Country Tour fiets heeft precies de juiste looks en stijl.  De roze 16 inch Country Tour heeft uiteraard een voor- en achterdrager maar ook een gave lederlook jasbeschermer. Bovendien is deze fiets ook verkrijgbaar voor volwassenen, wat dacht je van een leuke moeder-dochter combinatie?

Leeftijd 4 – 5 jaar

BMX

De Loekie BMX 16 inch is zowel geschikt om de eerste rondjes op de BMXbaan te maken, maar ook zeker om mee naar school te fietsen of als tweede fiets te gebruiken. De fiets is voorzien van een terugtraprem en handrem en heeft gave frame- en stuurpads.

Booster

Een lichtgewicht mat zwarte fiets, met groene details voor stoere effecten. Het achterrekje van de fiets is gemakkelijk te demonteren waardoor de stadsfiets een echte crossfiets wordt. Het aluminium frame zorgt voor een licht gewicht fiets met kwaliteit. De Booster is uitgerust met terugtraprem en handremmen.

Streetwise

De Loekie Streetwise 16 inch heeft een cool blauwe frame met knal gele banden. De fiets heeft standaard zijwielen, een handrem en terugtraprem.

Superstar

De Loekie Superstar 18 inch heeft een subtiele roze tint. De fiets heeft een goedgekeurd AXA-slot en verlichting. Samen met de dubbele handremmen en terugtraprem is deze fiets ook nog een erg veilig.

Prinses

De Loekie Prinses 18 inch heeft een kwalitatief aluminium frame, een geïntegreerde koplamp verwerkt in het spatbord en een voor- en achterdrager.

Leeftijd 5 – 8 jaar

BMX

De Sparta BMX 20 is voor een echte BMXer of om lekker mee te stunten.

Booster

De Loekie Booster 20 inch. Een lichtgewicht mat zwarte fiets, met groene details voor stoere effecten. Het achterrekje van de fiets is gemakkelijk te demonteren waardoor de stadsfiets een echte crossfiets wordt. Het aluminium frame zorgt voor een licht gewicht fiets met kwaliteit. De Booster is uitgerust met terugtraprem en handremmen.

Country Tour

Deze gave Country Tour 20 inch is de perfecte combinatie van praktisch en trendy. De blauwe fiets heeft een voor- en achterdrager en is voorzien van lederlook jasbeschermers. Deze geven de fiets die plattelandslook. Door de houding van de fiets zit jouw dochter heerlijk op de fiets en kan zij eenvoudig naar school of met vriendinnen fietsen.

Pick Up

De omafiets uit het verleden heeft plaatsgemaakt voor deze hippe transportfiets. Door de voor- en achterdrager is het gemakkelijker spullen te vervoeren. Je ziet daarom vaak een mand of krat voorop. De fiets heeft zoals zijn voorganger geen versnellingen en alleen een terugtraprem.

Freestyle

De Sparta Freestyle is een super stoere fiets heeft een stuur dat 360 graden kan draaien en wordt geleverd met 4 steps die je zelf op de wielassen kunt zetten.

Proefrit!

Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om voor aankoop goed te kijken waar u de fiets voor wilt gaan gebruiken en wat u van de fiets verwacht. Daarom biedt de 2Wieler Floriande de mogelijkheid om geheel vrijblijvend verschillende fietsen uit te proberen.