BATAVUS PACKD START 3 ACTIE

BATAVUS PACKD START 3 ACTIE

De ideale transportfiets !

“Perfect om mee naar school te fietsen of om pad te gaan! De Batavus PACKD Start 3 is de ideale transportfiets voor jou! Deze no-nonsense transportfiets ziet er niet alleen fantastisch uit; hij rijdt ook nog eens heerlijk en kan tegen een stootje door zijn sterke aluminium frame. Met deze transportfiets kom je met een glimlach aan op je bestemming.

Door de 3 versnellingen fiets je lekker comfortabel en snel. Rood stoplicht of overstekende voetganger? Geen enkel probleem, want je staat binnen no-time stil door de handige terugtraprem. Ook hij voorzien van een comfortabel zadel en stevige anti-lekbanden zodat je kilometers lang rijplezier hebt. Aan veiligheid is natuurlijk ook gedacht. De voorlamp is slim onder de voordrager geplaatst om schade tijdens het parkeren van de fiets te voorkomen en het achterlicht is niet te missen!  
Verlichting Batavus PACKD Start 3

ALTIJD JE LICHTEN AAN

De verlichting is op een slimme manier geplaatst zodat deze niet makkelijk beschadigd in de drukke fietsenstalling. De lampen werken op naafdynamo. Hierdoor ben je – en blijf je – altijd goed zichtbaar onderweg!  

AL JE BAGAGE GEMAKKELIJK MEE

Veel bagage? Geen probleem! De stevige voordrager biedt je de mogelijkheid om zonder probleem een kratje of mand te bevestigen. Schooltas of sporttas voorop en je bent klaar om te gaan. Door het stuurslot blijft de fiets ook nog eens stevig staan met al je spullen erop. Op deze manier wordt het meenemen van je spullen wel heel erg makkelijk.  

ATAVUS PACKD START 3 Bagage

Verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren

Informeer naar de voorraad

Gebruik de knop hieronder of bel ons om te informeren naar de voorraad.

 

BBatavus PACKD start 3 bl
Packd Start 3 classic 3
DEZE ACTIE IS VERLOPEN
 

Bron: BATAVUS

 

Recommended Posts